Huurdersvereniging Amsterdam

Voordelen van gietvloer in huurwoning

Geplaatst op

Als huurder van een woning in Amsterdam is het niet echt een optie om een gietvloer te laten maken. Heel anders wordt het wanneer je een woningbouwvereniging bent en huurwoningen wilt laten renoveren. In vele gevallen is het mogelijk om dan een gietvloer in de woning te laten realiseren door een gespecialiseerd bedrijf. We nemen in deze tekst met je door wat precies de voordelen van een gietvloer zijn. 

Gietvloer voordelen in je woning

Mensen die een gietvloer hebben, zullen zeker weten te vertellen dat het een bijzonder fijne vloer is om in je woning te hebben liggen. Er zijn zoveel voordelen mee verbonden, dat het eigenlijk ondoenlijk is om alles op te noemen. In deze blog willen we toch een poging wagen er iets over te zeggen. Je moet je voorstellen dat een gietvloer over een betonvloer heen gegooid wordt en dat het enige weken duurt om de vloer volledig uit te laten harden. Je kunt er wel al oplopen, maar het is nog niet verstandig om bijvoorbeeld een vloerverwarming aan te zetten die onder de vloer ligt. De gietvloer zorgt ervoor dat er een zeer moderne sfeer ontstaat in een woning. 

Slijtvast

Daarbij is het ook zo dat de gietvloer zeer slijtvast is omdat deze van kunststof gemaakt is en dat maakt weer dat de vloer heel lang meegaat en dat is zeer prettig voor in een huurwoning. Huurders kunnen nog wel eens wisselen en de één gaat wat minder voorzichtig om met de woning dan de ander. 

Wil je de gietvloer met wat agressieve schoonmaakmiddelen reinigen om wat voor reden dan ook, dan is dit mogelijk want de kunststofvloer kan hier tegen.

Sfeervol wonen

Was het vroeger in huurwoningen heel normaal om vloerbedekking op de grond te hebben liggen, tegenwoordig willen mensen graag een modern interieur. Wanneer jij huurwoningen op een high-end manier inricht, kun je meer huur vragen en komt er een specifieke groep mensen op af. Meestal zijn dit dan expats. Door woningen te veredelen kun je dus een wijk een make-over geven. Natuurlijk pak je dan ook de buitenkant aan van de woningen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je meer over huren in Amsterdam en wat de voordelen daarvan zijn. Zo weet je je al snel te oriënteren in het Amsterdamse landschap.

Contactgegevens

Via info @ huurdersvereniging-amsterdam.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden